Япония съобщи в петък, че е вдигнала изтребители, след като два руски

...
Япония съобщи в петък, че е вдигнала изтребители, след като два руски
Коментари Харесай

Япония вдигна изтребители заради руски самолети

Япония заяви в петък, че е вдигнала изтребители, след като два съветски самолета Ил-38 за събиране на информация бяха видяни да летят сред Японско море и Източнокитайско море, където Русия организира взаимен военноморски патрул и обучение с Китай, предава " Ройтерс ".

Руските и китайските военноморски кораби взаимно патрулираха в Тихия океан и организираха военноморски учения в Източнокитайско море, се споделя в изказване на съветското министерство на защитата в петък.

" В Източнокитайско море беше извършено обучение за попълване на запасите от вода и гориво на корабите от спомагателни кораби ", споделиха от министерството.

" В момента във водите на Източнокитайско море работи отряд от кораби на ВМФ на Русия и Военноморски сили на Китай, като от началото на патрулирането е минал повече от 6400 морски благи.

Русия и Китай също по този начин организираха учения за битка с подводници, отблъснаха симулирана въздушна офанзива на врага, организираха избавителни образования в морето и упражняваха политане и кацане на хеликоптери на палубите на военни кораби, добави министерството.

Активността на съветските военновъздушни сили пристигна ден след като Япония видя съветски и китайски военноморски кораби да пресичат води сред южните японски острови Окинава и Мияко.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР